Известие

Collapse
No announcement yet.

Изтекло масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изтекло масло

Днес си карах алфата на диагностика и при свалянето на свещите, установиха че има малло във една от кухинте в които се намират свешите(4-ти цилиндър).Казаха ми че гарнитурата била за смяна..Дали е това??
    Alfa 146 1.6TS 16v '98
    Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Най вероятно, ма тва не е голям проблем ->мен ако питаш не пипай колата, и при мен е така едната лула беше доста омаслена, ма реших да не я барам.
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Спокойно и при мене е така а гарнитурата е нова, и то от година и кусур вече.

Comment

масло

И при мен беше така.
        Аз си реших проблема като махнах капака на главата,забърсах гарнитурата и съответно каналите за гарнитурата на капака и главата,малко черен силикон и това беше.
        Само внимавай ако ти го правиш да не притегнеш много болтовете(особенно тези по ъглите) и задължително в гараж,вятъра да не дигне пръхоляка и да го вкара при валовете.
        Преди това почисти около капака,да няма натрупан пясък и боклуци и след това отваряй
        Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Re: масло

Първоначално публикувано от IXIBIT
          И при мен беше така.
          Аз си реших проблема като махнах капака на главата,забърсах гарнитурата и съответно каналите за гарнитурата на капака и главата,малко черен силикон и това беше.
          Само внимавай ако ти го правиш да не притегнеш много болтовете(особенно тези по ъглите) и задължително в гараж,вятъра да не дигне пръхоляка и да го вкара при валовете.
          Преди това почисти около капака,да няма натрупан пясък и боклуци и след това отваряй
          Точно така Лотайт му е майката А за боклуците споко то маслото кат е хубаво ги измива
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X